پدیده کرونا را می توان بزرگترین آزمایشگاه چالش برانگیز برای دولت ها دانست. با این حال ، این یک چالش بزرگ در مورد سیاست و استراتژی ، کارآیی و کیفیت صلاحیت رهبری و پاسخ به شهروندان است.
حکومت ولایت الفقیه و دولت وابسته به آن بسیار شدید است. در حقیقت ، دولت و رژیم آخوندها با چالش روبرو هستند و این بستگی به چالش عدم اعتماد شهروندان (نفرین اجتماعی) دارد که سنگ بنای بقیه چالش ها است.
سیاست لاف زدن ، پوشاندن ، پوشاندن و دروغ گفتن به دادگاه منجر به این حکم در مورد اخبار و تبلیغات کرونا از ابتدا تا امروز شد.
در واقع ، چالش کرونا در ایران دو جنبه کاملاً متفاوت دارد:
اول محافظت از شهروندان برای خود بدون توجه به حکومت و کمک به بعضی ها ، و دوم حمایت از رژیم آخوندها برای خود مانند یک عنکبوت است.
نتیجه این وضعیت این است که رژیم آخوندها درگیر چالش فعلی کورونا بوده و در معرض عواقب ناشی از آن به دلیل ناکارآمدی و سیاست رسانه ای خود برای مقابله با دروغ قرار گرفته است ، به گونه ای که آینده Corona یک بمب زمانی تلقی می شود.
عدم صلاحیت در نتیجه تمرکز بر انحصار قدرت و غارت یکی از ویژگی های بارز این حکم است که قبل از همه گیری کورونا یکی از معضلات مهم در دهه های گذشته بود.
روزنامه دولت ، همشهری ، این مشکل بزرگ را توصیف کرد که شهروندان قیمت زندگی و زندگی خود را با "سردرگمی استراتژیک" پرداخت می کنند ، که قاعده آخوندها را در شرایط فعلی و بیش از هر زمان دیگری و روز به روز آزمایش می کند.
در حقیقت می توان گفت که او در بحران کورونا قرار دارد. "هر کشتی خارج می شود."
"عدم توانایی برنامه ریزی قبل از بحران و سردرگمی استراتژیک در مدیریت در هنگام بحران ، یکی از چالش های پیش روی نحوه اداره دولت های ما از گذشته تاکنون بوده است."